måndag 27 juni 2011

Ny buzzadorkampanj

Hallå där!
Jag lever nog fortfarande, även om det är dött här på bloggen! Jobbar och chillar, och nu har jag blivit förkyld IGEN efter bara nån vecka...

Hur som helst. Idag var jag ledig och det är sista dagen att köpa pizzor till en pågående buzzadorkampanj! Och som jag letade efter dessa pizzor. Flera butiker där de var helt slut, och det fanns bara mozzarella och salami. Så det blev ingen tonfisk =/

Så vad är då en buzzador?
Själv har jag varit med i över ett år (är lite osäker på när jag började), och har fått pröva duschtvål, tandkräm och nu dessa pizzor som ska testas. Dessutom har jag fått svara på enkäter om olika produkter, testa webtjänster med mera. Personligen tycker jag att buzzador är svinbra, gratis grejer som man sedan rapporterar om. :)

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Zaija):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Zaija

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Zaija&lang=SE

Själv har jag varit med i över ett år (är lite osäker på när jag började), och har fått pröva duschtvål, tandkräm och nu dessa pizzor som ska testas. Dessutom har jag fått svara på enkäter om olika produkter, testa webtjänster med mera. Personligen tycker jag att buzzador är svinbra, gratis grejer som man sedan rapporterar om. :)2 kommentarer:

  1. Barnen och jag ställer gärna upp och provsmakar pizzorna :-) (speciellt denna vecka då A är borta :-))

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt bra med dig! =)
    Tack för tipset! Låter kul det där, men nog inget för mig....men hade också gärna kommit hem till dig och provsmakat pizzorna om jag bara bodde lite närmare! ;-)

    SvaraRadera